Росіяни намалювали на аеродромі "Бельбек" фальшиві винищувачі

На аеродромі "Бельбек" у Севастополі зображені штучні риси винищувачів Міг-31.

Свіжі супутникові знімки, опубліковані 26 жовтня, свідчать про це. Вони були опубліковані розслідувачем OSINT MT Anderson в соцмережі Х (раніше відомій як Twitter).

У повідомленні йдеться: "Росіяни в тимчасово окупованому Криму намалювали щонайменше чотири винищувачі. Навколо них немає тіней".

Зверніть увагу на наш телеграм-канал новин - INKORR.

Декілька важливих моментів, на які варто звернути увагу:

  • На знімках можна побачити різні типи винищувачів/штурмовиків, такі як Су-27/30 і МіГ-31.
  • Відсутність тіней навколо намальованих чотирьох МіГ-31 також є помітною.
  • Росіяни використовують ангари для захисту і таємного розташування літаків.

Як відомо, у росіян з'явився модернізований винищувач МіГ-31І з системою гіперзвукових ракет "Кинджал". Ця версія літака отримала автоматичну здатність запуску ракет заздалегідь заданими параметрами.

Раніше президент країни-агресора Володимир Путін заявив, що російські літаки, що несуть ракети "Кинджал", будуть постійно патрулювати повітряний простір над Чорним морем.

Інформація поширюється, що чотири винищувача МіГ-31 розташовані на аеродромі "Бельбек" у Севастополі. На фото, зробленому 15 жовтня, видно чотири винищувача на польотній лінії. Більш детально можна розгледіти їх силуети. Однак модифікація МіГ-31 не зазначена. МіГ-31К є версією, що перевозить "Кинджали". У додаток до цього, на аеродромі можна помітити кілька Су-30 і Су-27. Деякі з них прикриті камуфляжною сіткою і шинами.