Шалені гроші. Шевченко озвучив дефіцит бюджету Української асоціації футболу

Андрій Шевченко про дефіцит бюджету Української асоціації футболу

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко розповів в інтерв'ю Tribuna.com про фінансову проблему організації. Він повідомив про дефіцит бюджету в розмірі 105 мільйонів гривень.

У нас дефіцит бюджету 105 мільйонів гривень

За словами Шевченка, після проведення аудиту буде розкрито причину виникнення такої фінансової проблеми. Однак, процес аудиту витягується через його тривалість - проводиться аналіз діяльності Української асоціації футболу протягом 9 років, включаючи фінансову та адміністративну складові.

Потрібно почекати, оскільки робиться аудит за 9 років. І це не лише фінансовий аудит, а й операційний – аналізується адміністративна діяльність УАФ і це ускладнює процес. Я знаю, що журналісти люблять конкретику, але поки я не скажу вам більш точно, коли аудит закінчиться. Але про результати перевірки всі дізнаються

Згадаймо, що раніше Львівський апеляційний суд скасував рішення про продовження арешту для колишнього президента Української асоціації футболу Андрія Павелка у справі про розкрадання коштів.

У 2018 році журналісти програми "Схеми" розслідували справу про корупцію в УАФ та президента Андрія Павелка, пов'язану з виготовленням штучних полів на заводі. Пізніше Павелко був заарештований.