Ша**ва московська: Приходько жорстко розкритикувала Повалій за "шабаш" у Кремлі

Співачка Анастасія Приходько відреагувала на виступ зрадниці Таїсії Повалій у Кремлі.

На думку Приходько, Повалій треба позбавити усіх нагород в Україні. Співачка наголошує, що в зрадниці варто забрати й українське громадянство.

"Та заберіть у неї вже те громадянство. І звання. І забудьте, як її звуть. Ша**ва московська", розлютилась артистка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Нагадаємо, Повалій, яка на початку повномасштабного вторгнення підтримала Росію, заспівала українською у Кремлі. Артистка виконала пісню "Ти ж мене підманула" на пропагандистському концерті "пісні русского мира", який покажуть на росТБ 4 листопада, у "день народної єдності".

Артистка виступала в компанії Кубанського козачого хору, керівником якого є фольклорист Віктор Захарченко, який вихваляє Путіна. Під час концерту Таїсія не приховувала посмішку, витанцьовувала й веселилася, поки російські окупанти обстрілювали українські міста.

Крім неї у "шабаші" виступила Лариса Доліна, співак "Шаман", Микола Басков, Лев Лещенко та інші. Всі ці артисти активно підтримують злочинні дії Росії проти України.

В прошлом году президент Владимир Зеленский утвердил санкции СНБО против ряда артистов из Украины и РФ. В санкционный список попали артисты Ани Лорак, Регина Тодоренко, Таисия Повалий, Анна Седокова.