Сили оборони повідомили про зниження активності окупантів в районі Авдіївки

Активність російської армії в районі Авдіївки дещо зменшилася. Про це речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун повідомив під час телемарафону.

Ворог зазнав деяких втрат, але продовжує продовжує поступатися вперед. Речник коротко охарактеризував ситуацію історателю.

За словами Штупуна, Росія здійснила один ракетний удар та 24 авіаційні удари в районі Таврійського напрямку, зокрема КАБи на Авдіївському напрямку.

20 жовтня російські війська поновили наступ у районі Авдіївки та трохи продовжили своє переміщення вперед, незважаючи на значні втрати техніки та особового складу.

Цей факт свідчить про те, що або російські війська вірять у свою можливість взяти Авдіївку, або російське військове командування погано зорієнтоване щодо пріоритетів у наступальних операціях, не враховуючи втрат. Це зазначається в зведенні Інституту вивчення війни (ISW).

Початкова наступальна операція російської армії в районі Авдіївки 10 жовтня призвела до значних підтверджених втрат російської техніки.