Син Андрія Шевченка отримав виклик до юнацької збірної України з футболу

Син Андрія Шевченка, 17-річний Крістіан, отримав перший запрошення до юнацької збірної України (U-19), повідомляє офіційний сайт УАФ.

Крістіан Шевченко отримав українське громадянство та може тепер грати за збірну України. Головний тренер U-19 Дмитро Михайленко вибрав його до складу команди на матчі відбору на Євро-2024. Крістіан Шевченко буде грати разом з іншими 20 гравцями.

Крістіан Шевченко народився у Лондоні 2006 року і почав кар'єру в академії "Челсі". Влітку 2023 року він перейшов до "Вотфорда", де зараз грає за команду U-18.

«Бути запрошеним до збірної України завжди було для мене великою честю. Я з нетерпінням чекаю на майбутні матчі і хочу допомогти команді. Слава Україні!» - сказав Крістіан Шевченко.

Збірна України U-19 потрапила до групи 7 елітраунду відбору на Євро-2024, де зіграє з командами Швейцарії, Північної Македонії та Латвії. Матчі відбудуться у березні в Скоп'є.

Переможці групи елітраунду приєднаються до господаря, Північної Ірландії, на фінальній стадії, яка відбудеться влітку 2024 року і є відбором до ЧС-2025 (U-20).

Крістіан Шевченко отримав українське громадянство і тепер може грати за збірну України. Залишилося тільки зареєструвати його громадянство в ФІФА.

Нещодавно Андрій Шевченко став головою Української асоціації футболу. Він раніше працював зі збірною України і під його керівництвом команда досягла чвертьфіналу на Євро-2020. Андрій Шевченко також був визнаний кращим гравцем італійської Серії А 2000-х років і отримав звання Героя України.

Читайте також:

  • Шалені гроші. Шевченко озвучив дефіцит бюджету Української асоціації футболу
  • Андрія Шевченка визнано найкращим гравцем італійської Серії А 2000-х років