Спека, місцями дощі та грози: прогноз погоди на 3 липня

Спека, місцями дощі та грози: прогноз погоди на 3 липня

Очікуються дощі та грози в областях України

3 липня у багатьох областях України очікуються дощі та грози. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Прогнозується південно-східний вітер, а на заході та півночі країни він буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У західних, Житомирській та Вінницькій областях очікуються хмари з проясненнями, дощі, грози, а також можливі град та шквали зі швидкістю 15-20 м/с. Також у Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській та Тернопільській областях очікуються значні дощі (у Чернівецькій області сильні дощі протягом доби). Температура повітря вночі буде від 11 до 16°, а вдень вона становитиме 17-22°.

На Київщині та Чернігівщині очікуються мінлива хмарність, короткочасні дощі та гроза. Температура вночі буде від 16 до 21°, а вдень вона досягатиме 24-29°.

На решті території очікуються суха та жарка погода. Температура вночі коливатиметься від 19 до 24°, а вдень вона буде від 30 до 34°. Деякі райони можуть зазнати сильної спеки з температурою 35-37°.

Погода в Київській області

У Київській області очікується мінлива хмарність і незначні опади, можливі короткочасні дощі та грози. Вітер буде північно-західним зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура вночі становитиме 16-21°, а вдень буде від 24 до 29°. У Києві очікується тепло вночі при 20°, а вдень термометр може показати 27-29°.

Читайте також: