Теракт на Закарпатті. Нардеп Тищенко розповів деталі про підривника

Микола Тищенко, народний депутат, розповів про теракт на Закарпатті та надав деталі в своєму відео, опублікованому на Facebook.

За його словами, нараді обговорювали збільшення зарплати голові тергромади села Керецьки - Михайлу Мущі, який представляє заборонену ОПЗЖ.

Тищенко пояснює, що хотіли підняти зарплатню представнику ОПЗЖ до рівня заробітної плати військових. Він зазначає, що це не так як у Юрія Болоховця, який отримує мільйони гривень на місяць, але все ж непогано для села, особливо порівняно з зарплатою народного депутата.

Народний депутат підкреслює, що останнім часом Закарпаттям керують представники ОПЗЖ та партії "Рідне Закарпаття".

Тищенко стверджує, що він особисто знає депутата від "Слуги Народу" Сергія Батрину, який сьогодні кинув гранати. Він зазначає, що ця людина була серед тих, хто вірив у зміни в Україні. Проте незважаючи на те, що він був пропрезидентською людиною, його інгнорували, так само, як і всіх депутатів від "Слуги народу" в Закарпатті.

Народний депутат висловлює думку, що відповідальність за теракт в регіоні лежить на правоохоронцях та керівництві партії "Слуга народу".

15 грудня в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати, внаслідок чого постраждали 26 людей. Інформація про цю подію передана поліції та Службі безпеки України, які займаються розслідуванням.

Зображене відео вбудоване з Facebook.

Подію окваліфікували як незаконне поводження зі зброєю та терористичний акт, за які депутату, що їх скоїв, загрожує до десяти років ув'язнення.

Також депутат міськради Віталій Глагола згадав можливий мотив Сергія Батрини.

Також можна прочитати інші статті:

  • Вибухи гранат у сільраді Закарпаття: що відомо про ймовірного підривника.
  • Депутат, що взірвав гранати в сільраді на Закарпатті, лишив передсмертну записку.