"Ти неук": Кондратюк відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні

Український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк відреагував на звинувачення щодо того, що він забирає військову зарплатню свого колишнього підопічного Віталія Козловського. За його словами, кошти списуються через порушення авторського права, і він радить Козловському пояснити, чому він раніше не виплачував борг.

Кондратюк залишив коментар під дописом Козловського в Instagram. Він написав, що зарплату забирає виконавча служба через рецидив порушень авторського права і попросив співака пояснити причини невиплати судових боргів.

Віталій Козловський виповівся про те, що майже всю його військову зарплату списують на користь Кондратюка і на погашення штрафу в держбюджеті. Він також зазначив, що просив продюсера припинити виплати під час його військової служби, але отримав відмову.

Козловський отримав підтримку в коментарях від зірок та користувачів, тоді як Кондратюка засудили за свої дії та назвали "черствою людиною". Коментар продюсера був видалений, але один із користувачів зробив скріншот та поділився ним у своїй Instagram-сторіс.