Три дегенерати. Кисельов, Басков і Лепс хочуть платити за знищені "Леопарди"

Російські артисти Григорій Лепс та Микола Басков, які підтримують путінський режим та геноцид українців, взяли участь у закритій пресконференції "Російської медіагрупи" у межах ПМЕФ-2023.

Лідер гурту "Земляни" Володимир Кисельов запропонував виплачувати по мільйону рублів тим, хто підіб'є танк Leopard. Басков і Лепс його підтримали, пишуть росЗМІ.

"Хто підіб'є танк "Леопард" мільйон рублів. Ми, як представники творчості, робимо свій внесок для наших бійців. Щоб ми знали, що вони це роблять не тільки тому, що це їхня громадянська позиція. А ми це робимо, бо хочемо, щоб вони знали, що ми поруч із ними" заявив Басков.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Лепс заявив, що вважає своє рішення "правильним". Він стверджує, що буде робити це "щиро".

"Ми будемо робити від чистого серця... Якщо ми можемо зробити якусь грошову винагороду нашим бійцям, ми це зробимо... Ми будемо допомагати... Сподіваюся, що ми абсолютно праві", сказав.

Продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому співачки Ані Лорак і Таїсія Повалій зрадили Україну з початком повномасштабного вторгнення. Він заявив, що Лорак і Повалій не засудили російську агресію і продовжують жити й працювати в країні-терористці, тому що їм байдуже.