У низці областей РФ пролунали вибухи

Вибухи пролунали в низці областей Росії

У ніч на 21 січня у декількох областях Росії сталося кілька вибухів, про що повідомило Міноборони РФ. За повідомленнями місцевих телеграм-каналів, вибухи пролунали в містах Орлі, Тула і Смоленськ.

Інформація про вибухи в Москві з'явилася в Тулі і Смоленську, а ми обов'язково проведемо розслідування, щоб встановити винних - заявив представник Міноборони РФ.

Спочатку Міноборони повідомило, що було знищено безпілотний літальний апарат над Орловською областю. Згодом стало відомо і про знищений безпілотник над Смоленською областю.

Відео з місця подій у Тулі з'явилося в соціальних мережах ввечері 20 січня. На них чути звуки вибухів.

Зауваженням вини тут тільки може бути недороблена робота служби ППО или відсутня контролюїча система надлежных документів об обласній організації ДТП - прокоментував представник Міноборони РФ.

Заява Міноборони РФ, що атаку було відбито, була зроблена дещо пізніше. Зараз немає жодної інформації про постраждалих або пошкодження.

Відзначимо, що 19 січня на нафтобазі в місті Клинці Брянської області РФ також спалахнула пожежа після атаки безпілотників. Наступного дня у місті сталося ще кілька вибухів.

Це не перший випадок таких інцидентів в Росії останніми днями. Раніше була оголошена повітряна тривога в Білгородській області, сталася пожежа на одному з заводів у Ростовській області і серія вибухів у Воронежі.