У стильному костюмі сіро-м'ятного відтінку: Зеленська зустрілась із прем'єром Катару

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Катару шейхом Мухаммадом бін Абдулрахманом Аль Тані.

Він вперше відвідав Україну. Про це Зеленська повідомила в Instagram.

Для зустрічі дружина президента обрала лаконічний образ. Вона одягла діловий костюм сіро-м'ятного відтінку. Він складався із подовженого жакету з вирізом та одним ґудзиком і прямих штанів. Аутфіт доповнила тонким поясом на талії.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Зеленська розпустила волосся і зробила повсякденний макіяж. З прикрас зробила ставку на срібні сережки й мінімалістичну брошку.

Перша леді запросила Катар до участі у проекті Olena Zelenska Foundation, яку було створено у вересні 2022 року для залучення іноземних донорів до гуманітарної допомоги, підтримки сфер освіти та охорони здоров'я в Україні.

Зеленська взяла участь у презентації автошкіл, адаптованих до потреб людей з інвалідністю. Це флагманський проект МВС, який реалізується у межах ініціативи "Без бар'єрів". Його мета створити рівні можливості, комфорт і зручність для всіх українців у всіх сферах. Для заходу перша леді обрала стриманий образ. Вона одягнула коричневий топ і костюм світло-бежевого кольору. Аутфіт доповнила чорними туфлями на підборах.