Українські військові філігранно знищили російських десантників під Авдіївкою

Українські військові зупинили російський десант на Авдіївському напрямку

Українські військові вдалося зупинити російський десант, який намагався продовжити свій похід на бронетехніці в напрямку Авдіївки. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у своєму відео у соцмережі.

За даними, російський штурм був зупинений бійцями 47 окремої механізованої бригади. Кожен день окупанти намагаються за допомогою зброї та бТехніки взяти населений пункт Бердичі в Авдіївському напрямку.

«Цей ворожій БМП-2 з десантом вдалося прорватися в село, проте машину було негайно зупинено пілотами роти ударних БПЛА Strike Drones Company за допомогою FPV-дрону, які ще на ходу ліквідували чотирьох окупантів. А побратими з 26-го окремого стрілецького батальйону 47-ї бригади розставили крапки над «і», розмотавши решту штурмовиків, які навіть не встигли до ладу відійти від БМП і взяти в руки зброю», – розповів Юрій Бутусов.

Воїни 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади Збройних сил України продовжують активну бойову діяльність на Авдіївському напрямку.

Також воїн ЗСУ, відомий як Ростислав або «Коцик», розповів, що під час одного зі штурмів його групі вдалося утримати шістьох окупантів у полоні. Раніше десантнику вдалося вибратися з полону двічі і привести до своїх трьох росіян.

Також стало відомо, що десантники знищили колону з 14 одиниць ворожої техніки під Білогорівкою.