"Ви з Ані Лорак молодчинки" – Maruv дякують у мережі за "допомогу ЗСУ"

Скандальній співачці Анні Корсун, більш відомій як Maruv, дякують у мережі за "фінансову допомогу ЗСУ". Глузувати з артистки почали через її мовчазну позицію щодо війни в Україні.

Активіст Сергій Стерненко в Twitter запитав у виконавиці, чи допоможе вона з донатом на ЗСУ. Після чого Анна заблокувала його.

"Так, Ганна Корсун на дрони скидатись не хоче, на відміну від Кароліни. Значить купимо їй окремий дрон", пожартував Стерненко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Після цього артистку почали тролити користувачі Facebook.

"Дякую, що хоч і під суспільним тиском, але прийняла правильну сторону. Твої перші обережні донати доволі щедрі 3 млн. грн. у фонд "Повернись живим" це щось. Ви з Ані Лорак молодчинки. Слава Україні", писали під дописами співачки.

На уламках безпілотника, який впав у Євпаторії біля житлових будинків написано подяку співачці Ані Лорак. Очевидці повідомляли, що територію довкола вулиці, де лежав дрон, оточили. Зазначимо, останнім часом в мережі багато жартують про те, що Ані Лорак таємно підтримує ЗСУ і донатить з концертів, на яких розважає росіян. Виконавиці доводиться виправдовуватися і демонструвати свою підтримку російській владі.