Виконувач обов'язків мера Чернігова заявив, що до його квартири "ломиться " ДБР

Уранці 26 жовтня працівники Державного бюро розслідувань здійснили обшук у виконувача обов'язків міського голови Чернігова Олександра Ломака. Він вважає, що такі дії правоохоронців пов'язані з його останнім постом у соціальних мережах. Про це сам Ломако повідомив у Telegram.

Онлайн канал новин - INKORR

Ломако впевнений, що обшуки відбуваються через його заяву про якісь намагання міської військової адміністрації уникнути відповідальності за ракетний удар Росії по драмтеатру Чернігова.

"Ломаються до квартири з обшуком. ДБР. Чітко через день після мого посту про спробу міської військової адміністрації та її голови Брижинського уникнути відповідальності за трагедію в драмтеатрі. Демократія? Ні, не чули", - написав Ломако.

Наразі ДБР не коментує інформацію про обшуки у виконувача обов'язків міського голови Чернігова.

Уранці 5 вересня його попередник Олександр Ломако повідомив, що Служба безпеки України проводить обшуки у нього вдома. Тоді він заявив, що правоохоронці, мабуть, шукають "трансформатор, який Чернігів купив, щоб врятуватися взимку після обстрілів орками енергосистеми міста".

1 лютого Львівський апеляційний суд підтвердив рішення щодо позбавлення мера Чернігова Владислава Атрошенка права обіймати посаду на протязі року. Торік у вересні ЗМІ повідомили, що Національне агентство з запобігання корупції склало протокол про конфлікт інтересів і протокол про корупцію відносно Атрошенка.