Зеленський через Остіна передав послання Байдену

Президент України Володимир Зеленський передав своєму американському колезі Джо Байдену привітання з днем народження та побажав йому перемоги. Він повідомив про це під час зустрічі з міністром оборони Сполучених Штатів Америки Ллойдом Остіном.

Зеленський подякував президенту Байдену та попросив передати йому найкращі побажання з нагоди його дня народження. Він побажав перемоги президенту та зауважив, що це він вже вирішить, де і на якому шляху продовжити свою діяльність.

У своєму Twitter-профілі, президент України також привітав Байдена. Він висловив подяку Сполученим Штатам за лідерство в захисті свободи та життя, особливо в важкі часи.

"Кожного разу, коли українці відзначають символічні дні, ми висловлюємо одне побажання: перемогу. Сьогодні ми хочемо побажати президенту Байдену того, що так дуже потрібно свободі: перемоги у нашій спільній боротьбі проти агресії та терору", - зазначив Зеленський.

Раніше повідомлялося, що міністр оборони США Ллойд Остін, який перебуває у Києві з робочим візитом, зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським і заявив про подальшу стійку підтримку невідкладних потреб України на полі бою.