Зеленський відреагував на «вибори» РФ на окупованих територіях України

Немає легітимності у російських виборах - Зеленський

Цими днями російський диктатор імітує чергові вибори. Усім у світі зрозуміло, що цей діяч, як було вже часто в історії, просто захворів на владу та робить усе, щоб правити довічно. Немає такого зла, яке він не скоїть, щоб подовжити особисту владу. І немає нікого у світі, хто був би застрахований від цього. Я дякую кожній державі, кожному лідеру, усім міжнародним організаціям, які називають і називатимуть ці речі своїми іменами. Усе, що Росія робить на окупованій території України, є злочином" - сказав Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що імітація виборів президента Росії не має жодної легітимності. Він вважає, що російський диктатор Путін робить усе, щоб продовжити свою владу на незаконно окупованій території України. Зеленський закликав всі держави і міжнародні організації називати це своїми іменами. Він також відзначив, що дії російського війська на території України є злочином і відповідальність за це має наступити.

Зеленський вважає, що Путін боїться лише справедливості. Він закликав перевести Путіна до Міжнародного кримінального суду в Гаазі. Президент України висловив подяку всім державам і лідерам, які підтримують Україну у боротьбі за життя і порядність.

Прогнози про нову "каденцію" Путіна

За прогнозами Politico, Путін буде продовжувати свою владу принаймні до 2030 року. У Росії відбуваються так звані вибори президента, де очевидно переможе Путін. Також відомо, що російське військо в Україні планує збирати голоси за Путіна, навіть не зʼявляючись на виборчих дільницях. Це важко фальсифікувати результати виборів.

Вибори президента РФ відбуваються тривалим періодом - з 15 по 17 березня. Голосування буде тривати з 8:00 до 20:00. Вже зареєстровані провокації, такі як роздача ручок із зникаючим чорнилом. Голова Європейської ради привітав Путіна з перемогою ще до закінчення виборів.

Читайте також:

  • Україна має заявити про невизнання «виборів» у Росії. Чому це так важливо
  • Як Навальний та решта російських опозиціонерів забезпечують легітимність Путіна