Зеленський висловився щодо загрози ядерного удару з боку РФ

Президент України Володимир Зеленський прокоментував загрози ядерного удару з боку РФ і ситуації на Запорізькійатомній електростанції.

Кремлівський диктатор Володимир Путін не вдасться до використання ядерної зброї, йшлося під час інтерв'ю українського президента журналістці ABС News.

Водночас, із посиланням на українську розвідку, він вважає, що Росія могла замінувати Запорізьку атомну електростанцію, щоб зупинити контрнаступ Збройних сил України.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Міжнародне агентство з атомної енергії ООН (МАГАТЕ) заявило, що не бачило доказів на підтвердження можливого вибуху на ЗАЕС, але також вимагало більш прозорого доступу до об'єкта.

"Чи є інші вибухівки на місці? Так. Чи можуть вони зараз побачити вибухівку? Ні. Чи достатньо людей, які... неупереджені, щоб зробити якісь висновки щодо того, яка частина території забруднена мінами? Ні", прокоментував заяву МАГАТЕ Зеленський.

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пригрозив підірвати три українські атомні електростанції та ядерні об'єкти в Східній Європі.

Він стверджує, що була спроба "ракетної атаки на російську АЕС".

За його версією, Україна нібито спробувала атакувати "натівськими ракетами" Смоленську АЕС. Він також запевнив, що ці "ракети збили".