ЗСУ знищили командний пункт окупантів поблизу Севастополя

Знищення командного пункту поблизу Севастополя

Після інциденту, що стався сьогодні в Криму, Збройні сили України підтвердили знищення командного пункту росіян неподалік Севастополя.

Командувач Повітряних сил, генерал-лейтенант Микола Олещук, висловив подяку українським пілотам і всім, хто брав участь у плануванні операції, за їх бездоганну бойову роботу.

“2-го січня міністерство брехні РФ заявило про ураження російським ракетами “бункера із заступником Головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев'ятьма генералами ЗСУ”. Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня”, - написав він.

В соцмережах місцеві користувачі повідомили про послідовність вибухів, що сталися в тимчасово окупованому Криму. За свідченнями очевидців, одна українська ракета, яку, за попередніми данними, збили окупанти, влучила у військову частину (командний пункт зв'язку) в Юхариній балці в Севастополі.

Пізніше, Міністерство оборони РФ розповіло про подробиці сьогоднішніх обстрілів у різних частинах Криму. За словами прес-служби відомства, Україна “випустила десять ракет по півострову”.

“Близько 16:20 організовані спроби київського режиму здійснити терористичну атаку з використанням авіаційних керованих ракет на об'єкти на території Російської Федерації були припинені. За допомогою систем протиповітряної оборони, було знищено 10 українських ракет над Кримським півостровом”, - заявили у відомстві.

У Севастополі, що знаходиться на тимчасово окупованому Криму, 30 грудня 2023 року вранці стався потужний вибух.