Зухвале убивство поліцейського. Триває розшук підозрюваних (оновлено)

На Вінниччині правоохоронці перевіряють версію, що чоловіки, які вбили одного поліцейського та поранили його напарника, можуть бути військовими.

Тим часом в соціальних мережах поширюються фото підозрюваних у вбивстві.

За інформацією, Валерій та Віталій Василаке, які ймовірно вчинили злочин, є батько та сином. Обидва можуть бути військовими, але ця версія все ще перевіряється. Поліція продовжує розшук.

Генпрокуратура заявила, що факт причетності до злочину двох військовослужбовців дійсно перевіряється.

Крім того, за неофіційною інформацією, нападники, які вбили поліцейських, перевозили заборонені предмети. Поліцейські попросили їх відкрити ящики у багажнику автомобіля. Замість цього нападники відкрили вогонь.

Оновлено. ЗМІ поширили чутки, що підозрювані у вбивстві поліцейського самі здалися правоохоронцям у районі села Соболівка Вінницької області. Цю інформацію необхідно перевірити.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Гайсинському районі Вінницької області поліцейські зупинили невідомий автомобіль темного кольору та були атаковані. Одного поліцейського вбили, його напарника поранили.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що зловмисники повинні нести відповідальність за свої вчинки згідно з законом.