Підвищення податків, візит Зеленського до Франції та Британії. Головне за 10 жовтня

Візит Зеленського до Франції та Британії
Візит Зеленського до Франції та Британії

Вчора Верховна Рада прийняла закон про підвищення податків. Законопроєкт передбачає збільшення різних податків, які стануть чинними до кінця року. Закон стосується особливостей оподаткування у період дії воєнного стану. На засіданні проголосували «за» 247 народних депутатів.

Вчора також президент Зеленський відвідав Францію. Там він зустрівся з президентом Макроном. Політики обговорили безпекову ситуацію та спільну роботу в галузі виробництва зброї.

Президент також попросив Макрона допомогти в наближенні справедливого миру та розвитку України. Зокрема, було представлено план перемоги та обговорено стратегічні кроки для досягнення миру.

Інша новина полягає у смерті журналістки Рощиної, яка знаходилася в полоні РФ. Наразі невідомо причини її смерті, зауважується, що вона готувалася до обміну. Раніше вона була затримана російськими військовими та перебувала в полоні протягом тривалого часу.

Нарешті, президент Зеленський також відвідав Британію, де зустрівся з прем'єр-міністром Стармером. Там вони обговорили план перемоги та заявили про спільну роботу з союзниками.

Читайте також