2,5 тис. партійців "ЄС" воюють зараз у різних структурах - Геращенко

Загалом 2500 партійців "Європейської Солідарності" зараз на фронті, воюють на найгарячіших напрямках та входять в підрозділи ДФТГ.

Про це написала співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Рух Чесно" підготував інфографіку щодо депутатів на фронті хто від яких партій захищає Україну. При тому, що наші фракції і в ВР, і в місцевих радах як правило в опозиції. Влада в "Слуг" і Ко", написала Геращенко.

"Загалом, більше 2500 партійців "ЄС" зараз на фронті, на найгарячіших напрямках. Серед них багато депутатів всіх рівнів. Пишаємося вами, колеги", зазначила співголова фракції.

"Коли войовнича меншість раптом стає більшістю. Стає до зброї тоді, коли потрібно захистити націю", також прокоментував дослідження Руху "Чесно" міністр інфраструктури (2016-2019) Володимир Омелян, який зараз воює в ЗСУ.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Пишаюся "Європейською Солідарністю": понад 2500 однопартійців у лавах Збройних Сил України. А та "нова-стара" монобільшість чомусь навіть не може порахувати скільки їх і де вони? Більше того, не всі годні досі відповісти на запитання: хто я?", зауважив Омелян.

23-го серпня стало відомо, що у бою на Донбасі загинув депутат Київської міської ради від "Європейської Солідарності" Сергій Ільницький (Сокіл).