Акторку "Сватів" у центрі Києва обматюкав неадекватний таксист

Акторка Анна Саліванчук потрапила в неприємну ситуацію у центрі Києва.

У своєму Instagram заявила, що натрапила на неадекватного таксиста. Чоловік хотів "кинути" її на гроші й обматюкав.

"Історія про те, як я сьогодні лох два рази. Заїхала я до банку, мені там треба було документи підписати. Виходжу, мого авто немає. Евакуатор забрав. Не вистачило одного метра до того, щоб було 10 метрів від пішохідного переходу. Навпроти стоїть таксист, який не працює в службі, а просто, як колись, сам по собі. Каже: "Так, так, щойно відвезли. Давайте я вас підкину". У мене вистава, я запізнююсь, погодилася", розповіла жінка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додала, що до місця призначення їй треба було їхати приблизно шість хвилин, але таксист почав вимагати з акторки 300 грн. Анна відмовилася платити таку суму. Сказала, що заплатить 100 грн. Розлючений водій закрив двері й поїхав у бік метро, звідки і забрав Саліванчук.

"Він закриває авто і везе мене назад. Везе до "Контрактової площі", де я і сіла до нього в таксі. Була пробка, у нього була стара машина, де можна було самому відкрити дверцята. Я відкрила і вибігла на ходу. Він ще й мене обматюкав", пояснила акторка.

Раніше Саліванчук розповіла про курйозну ситуацію, яка сталася з нею під час репетиції вистави "Основний інстинкт". У зірки порвався корсет. За її словами, кумедна ситуація трапилася через те, що колега Злата Огнєвіч дуже міцно зашнурувала вбрання артистки.