Бену Аффлеку – 50: антипремії за найгірші ролі й подробиці стосунків з Джей Ло

Американський актор, сценарист і режисер Бен Аффлек відзначає 50-річчя.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші факти його кар'єри та подробиці особистого життя іменинника.

Знаменитість перебуває на 5-му місці рейтингу Forbes серед найбільш високооплачуваних акторів. Його заробіток у 2019 році склав $55 млн.

Крім цього, він є лауреатом премії "Оскар" за сценарій до фільму "Розумник Вілл Гантінґ". Нагороджений за найкращий фільм 2012 року "Арго".

Знаменитість отримав антипремії "Золота малина" як найгірший актор за ролі у фільмах "Джилі", "Шибайголова" і "Час розплати".

Особисте життя

З липня 2002-го режисер зустрічався з співачкою та акторкою Дженніфер Лопес. У листопаді того ж року вони заручилися. Розійшлися у січні 2004-го.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ben Affleck Everyday (@bendos_everyday)

Того ж року актор почав зустрічатися з акторкою Дженніфер Ґарнер. Вони потоваришували з актрисою на зйомках "Перл-Гарбор" (2001) і "Шибайголови" (2003). Пара одружилася 29 червня 2005 року. Аффлек та Ґарнер мають трьох дітей: двох доньок Вайолет Енн і Серу Розу Елізабет та сина Сема Ґарнера. 30 червня 2017-го подружжя оголосили про розлучення.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У 2021 році Аффлек поновив стосунки з Джей Ло. Спочатку пару помітили в одному автомобілі, потім вони разом провели відпустку на гірськолижному курорті в Монтані, де в Аффлека є власне шале.

Згодом стало відомо, що Лопес заради актора переїжджає до Лос-Анджелеса. Режисер вдруге зробив пропозицію на день народження співачки. Вони одружилися в Лас-Вегасі 16 липня 2022 року на таємній церемонії без шику та голлівудського пафосу. Дженніфер взяла прізвище чоловіка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

Нещодавно подружжя купили маєток у Беверлі-Хіллз за $60,85 млн. У будинку є тренажерний зал. Пара може потішити себе на майданчиках для баскетболу та піклболу, а також на боксерському рингу у критому спортивному комплексі. Крім цього у маєтку є спортивний зал, бар, перукарня та манікюрний салон з повним спектром послуг, домашній кінотеатр, винний льох, салон віскі, а також сауна та масажні кабінети.