"Це не про милосердя" – Кондратюк зізнався, чи пробачить борг мобілізованому Козловському

Продюсер Ігор Кондратюк розповів, чи збирається пробачити борг екс-підопічному Віталію Козловському.

За словами Кондратюка, співак має понести відповідальність і виплатити суму в 2 млн грн. Про це розказав у інтерв'ю Славі Дьоміну.

Початкова сума боргу була близько 9 млн грн.

"Конфлікт був. Суди були. Усі він програв. Винен мені гроші. Нічого не виплачує. Це його життя. Мене цікавить тільки те, чи виконає він за судом те, що йому приписано. Суди виграно. Штрафи потрібно платити. Він як чоловік, повинен заплатити. Зі мною було б те саме", сказав.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Продюсер додав, що не збирається пробачати Козловському борг.

"Це не про милосердя. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами. Причому дуже легко", підсумував.

Нагадаємо, конфлікт між Козловським і Кондратюком виник у 2012 році. Після розірвання контракту продюсер заборонив співаку виконувати старі пісні. Проте Козловський не добримався заборон. За це Кондратюк подав кілька судових позовів на артиста.

13 червня Козловський повідомив, що йому вручили повістку з призовом на службу до армії. Артистові вручили мобілізаційне розпорядження з направленням до військової частини. Така форма повістки видається військовозобов'язаним, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до служби. Артист показався у військовій формі та зі зброєю в руках.

22 червня співак офіційно став військовим. Він вступив до бригади "Рубіж" Гвардії наступу. Артист показав свій військовий квиток та жетон.