Данилко розповів, як втратив голос під час туру

Український артист Андрій Данилко перехворів ларингітом з ускладненнями.

Музикант відігрував концерти у рамках європейського туру. Перед виступом у Неаполі Данилко захворів, через що у нього зник голос. Про це артист розповів в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Це, звісно, жахливо. Мені завжди дуже шкода організаторів. Форс-мажор такий. У Неаполі я взагалі не розмовляв, довелося вколоти подвійне дозування цього препарату, після якого я, на жаль, взагалі не міг розмовляти", сказав музикант.

Данилко сказав, що "так більше не буде робити ніколи".

"Лише другий тиждень пішов, що я розмовляю, а так я взагалі не розмовляв. Мені лікар сказав: "Андрію, ще одна подібна ситуація, і ти можеш втратити голос назавжди", розповів музикант.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Тепер Данилко піклується про здоров'я.

"Я зараз займаюся собою. У мене взагалі за цей місяць були кардинальні зміни в голові: це я робити не буду, це я їсти не буду, до цієї компанії я більше не піду. Тобто треба займатися собою, адже це стало складніше робити", сказав музикант.

2 жовтня Андрій Данилко відсвяткував день народження. Артистові виповнилося 49 років.

На благодійному концерті у Ризі виступив не в образі Вєрки Сердючки. Торік артист перефразував хіт з Євробачення-2007 замість Dancing Lasha Tumbai Dancing Russia Goodbye.

На аукціоні Данилко продав Rolls-Royce Silver Shadow британського музиканта Фредді Мерк'юрі за 250 тис. фунтів стерлінгів, це 11 млн грн. Гроші передав на допомогу українцям, які постраждали від російської агресії.