День захисників і захисниць України: теплі слова та листівки

Українці 1 жовтня вперше відзначають День захисників та захисниць за оновленим календарем.

Щирі слова вдячності приймають усі, хто став на захист України й досі неймовірно важкою ціною відстоює незалежність та цілісність рідної держави, захищає народ від жорстокої російської агресії. Теплі слова українським захисникам та захисницям зібрала Gazeta.ua.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вітання з Днем захисників та захисниць України у віршах

Хай буде щасливою ваша дорога,

Щоб мир був у світі і добрим був час.

Звертаємось ми з хвилюванням до Бога,

Щоб діти живі повернулись до нас.

Служіть і мужнійте, старайтесь щосили,

В майбутньому це знадобиться для вас.

Щоб ваші батьки були горді й раділи,

Й пишалися вами. У добрий вам час!

Доньки кохані, сини-соколята!

Нехай переможною буде війна.

Бо кожного з вас жде любов, рідна хата

І мати, що в цілому світі одна.

***

Героям країни,

Воїнам світла

Захисникам України,

Що мужньо боронять нас

Від супостата,

Ні танком ні градом

Вас не залякати.

Всім тим що життя

Не шкодують віддати

Низький вам уклін,

І велика подяка!

***

Вітаю з Днем захисника та захисниці!

Хай ні на мить тобі не бракне сил та віри,

Хай мужності буде бездонная криниця

І ніколи не збиваються приціли!

Вітання з Днем захисників та захисниць України у прозі

Кожному і кожній, хто захищає Україну вічна слава і пошана! Ви робите справжній подвиг тому, що ваші серця хоробрі, а душі незламні. Дякую за вашу сміливість, бажаю міцних сил та мужності. Слава Україні!

***

З Днем захисників і захисниць України! Нехай ваша мужність і відданість рідній країні завжди будуть натхненням для всіх нас. Дякуємо за вашу неймовірну силу та відвагу.

***

Вітаю з 1 жовтня Днем захисників і захисниць України! Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Від усієї душі бажаю Вам доброго здоров'я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччя!

***

У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні!

***

Шановні наші захисники та захисниці! Бажаємо сил, терпіння та дякуємо вам за можливість жити на своїй землі! Дякуємо вам за те, що ви нас оберігаєте! Цінуємо вас та пам'ятатимемо завжди.

***

Вітаємо всіх захисників України, які щодня роблять неймовірне та борються за нашу з вами перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Дякуємо, підтримуємо та міцно обіймаємо!

1 жовтня українці відзначають День захисників та захисниць України. Дату цього державного свята перенесли через зміну церковного календаря. Зазвичай, День захисника в останні роки ми відзначали 14 жовтня в день великого церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Оскільки це релігійне свято віднині святкуємо 1 жовтня, відповідно змінилась і дата святкування Дня захисників та захисниць України.