"Для мене ця трагедія є і особистою" – Вакарчук висловив співчуття рідним загиблих у Броварах

Співчуття рідним і близьким дітей та дорослих, які загинули в Броварах внаслідок падіння гелікоптера 18 січня, висловив виконавець Святослав Вакарчук.

Трагедію він назвав жахливою та особистою. Про це Вакарчук написав у Facebook.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Яка жахлива трагедія! Особливо страшно усвідомлювати смерть маленьких дітей… Для мене ця трагедія є і особистою. Я добре знав Дениса Монастирського та Євгена Єніна. За останні 10 місяців ми багато співпрацювали, разом наближаючи Перемогу. Денис і Женя були розумними, відданими Україні людьми. Дуже важка втрата. Вічна пам'ять усім загиблим!" зазначив Вакарчук.

Вранці 18 січня біля дитячого садка в Броварах під Києвом впав вертоліт ДСНС. Згідно з офіційними даними ДСНС, в катастрофі загинуло 15 осіб, у тому числі троє дітей, ще 25 осіб отримали поранення і були госпіталізовані, серед них 10 дітей.

Поміж інших в результаті авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ вони перебували у вертольоті ДСНС. Серед загиблих ‒ міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін і державний секретар Юрій Лубкович.