Доведеться змінювати професію і готуватися до виборів - як високосний рік вплине на українців

У 2024 році очікується покращення у врожайності та погодних умовах, порівняно з поточним роком. За словами астрологині Олени Максимової, наступний рік буде періодом великих можливостей, але для досягнення успіху необхідна наполеглива праця. Професійна перекваліфікація буде актуальною для багатьох українців, які шукатимуть нові шляхи самореалізації у сферах будівництва, дизайну, психології, програмування та коучингу. Важко буде для акторів та організаторів івентів.

Також українці знову виявлять інтерес до сільськогосподарської діяльності, зокрема до садівництва. Робота з землею не тільки допоможе забезпечити людей їжею, але й зробить їх розслабитися та відволіктися від повсякденних проблем. Городини навіть будуть з'являтися біля багатоповерхових будинків. Про погоду астрологиня Олена Максимова передбачає тривалу зиму та щедру врожайність пшениці, гречки, картоплі, буряка та фруктових дерев. Також важну роль у поліпшенні урожайності відіграють бджоли.

Астрологиня наголошує, що з 26 травня розпочнеться період матеріальних труднощів, але з 9 жовтня ситуація заспокоїться. Також вона зазначає, що до весни 2025 року країна буде знаходитися у серйозній фінансовій кризі, яку буде важко подолати без зовнішньої допомоги. Зірки також натякають на проведення виборів в Україні та появу нових політичних облич.

Але за словами астрологині, варто бути реалістами і не очікувати радикальних змін. Українська політична сцена залишиться майже без змін, владу займатимуть ті, хто багато років перебуває в політиці. Військові ж виконуватимуть свої професійні обов'язки, але не будуть активно займатися політичними інтригами. Їхня роль полягатиме у збереженні контролю над діями влади та захисті території. Крім того, вплив військових допоможе Україні стати ініціатором формуванн