"Джинси спадають" – Злата Огнєвіч розсекретила параметри фігури

Українська співачка Злата Огнєвіч поспілкувалася із шанувальниками в Instagram і відповіла на запитання, які найбільше їх хвилюють.

Виконавиця розповіла, що носить одяг розміру XS, її зріст 165 см, а розмір взуття має 37,5 38. Про це пише ТСН.

"Зазвичай я ношу, S або XS. Але якщо хочеться oversize, обираю L, йду до чоловічого магазину, купую там собі худі, тому що таких худі ви в жіночому точно не знайдете", розповіла Злата.

Окрім того, артистка показала вміст холодильника. У ньому є яйця, масло, цибуля, капуста, горішки й заборонений для фігури майонез. Як пояснила виконавиця, вона нещодавно робила улюблений салат з дитинства, який без майонезу неможливий.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Також Злата одразу поділилася й рецептом салату, раптом хтось захоче зробити на Новий рік.

Шанувальники Огнєвіч також поцікавилися, скільки вона важить. На що співачка відповіла, що точно не знає, проте одяг на неї став завеликий.

"Я не знаю, скільки важу, але точно можу сказати, що всі мої джинси, штани вільні на мені, вже бракує дірочок на паску, щоб його затягувати, тому що джинси спадають. Мій організм реагує на стрес так. Майже рік я їм двічі на день. Я спочатку цим переймалася, а потім забила на це все. І думаю, що це краще, ніж заїдати стрес, їсти шість разів, як мої друзі", зізналася співачка.

Українська артистка Злата Огнєвіч поділилася своїм дитячим фото та розповіла, через які труднощі довелося пройти її родині у минулому.

На фото маленька Злата із великими бантами та великою кумедною іграшкою поруч зі своєю мамою. Світлину співачка виставила в Instagram.