Є поранені цивільні: показали наслідки російських ударів по Донеччині

Російські загарбники 9 травня не припиняли обстрілів Донецької області. Зокрема, пошкоджено будинки в Новоукраїнці біля Вугледара.

Шість разів під обстріли потрапляла Курахівська громада. Про це у Telegram повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Там пошкоджено 10 приватних будинків і дві багатоповерхівки у Кураховому. А також один будинок в Острівському. Поодинокі обстріли зафіксовано в Авдіївці, Мар'їнці та Очеретинській громаді.

"У Костянтинівці поранено одну людину, пошкоджено чотири приватні будинки та адмінбудівлю. На території громади пошкоджено також три будинки в Новодмитрівці. Ще чотири будинки пошкоджено у Васюківці біля Соледара", ‒ зазначив Кириленко.

Окрім того, на Лисичанському напрямку пошкоджено два будинки у Зарічному та три в Ямполі. У Сіверську пошкоджено адмінбудівлю, а у Званівці ‒ чотири будинки.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали по Україні 23 ракетних та 43 авіаційних ударів, противник також здійснив 97 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів РФ по всій території країни залишається високою, адже ворог продовжує тактику терору, повідомив уранці 10 травня Генеральний штаб Збройних сил України