"Їм все до дупи" – Кондратюк пояснив, чому Лорак і Повалій зрадили Україну

Продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому співачки Ані Лорак і Таїсія Повалій зрадили Україну з початком повномасштабного вторгнення.

Він заявив, що Лорак і Повалій не засудили російську агресію і продовжують жити й працювати в країні-терористці, тому що їм байдуже. Про це продюсер розказав у інтерв'ю "Українській правді".

"Це може казати про те, що їм все до дупи. Україна, вбиті українці, знищені міста. Боюсь, що їм і росіяни до дупи. Їм взагалі всі до дупи. Їхні діти їм до дупи, їхні мами. Все що є на світі", наголосив Кондратюк.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Крім цього Кондратюку досі не зрозуміло, чому артисти-зрадники мають звання "заслужених" та "народних" в Україні.

"Я не розумію, чому не можна відкликати ці звання. Ми з Євгеном Рибчинським говорили. Він колись був у Верховній Раді депутатом. Я кажу: "Євгене, от чого". Він каже: "Я вже написав петиції, і до мене писали. І дуже неможливо зняти це звання". Чому неможливо?… Через 40 років може воно буде… А ви знаєте, скільки "заслужених", "народних" і "героїв" України зараз мешкає в Криму? І їм абсолютно поф*г який там прапор на міськраді", сказав.

Кондратюк переконаний, що артистам взагалі не мають давати звання і ордени.

"Навіщо росіянам давали (звання Gazeta.ua), не знаю. Навіщо українцям давали не знаю. Навіщо зараз масово українським артистам дали ордена, медалі не знаю. Ти розберись з собою. Або ти співак, або ти орденоносець. Тому що ці речі ніяк не суміщаються", підсумував продюсер.

Зрадниця Ані Лорак, яка втекла до РФ після скасування її концертів через нібито донати для ЗСУ почала виправдовуватись у соцмережах та інтерв'ю російським ЗМІ і блогерам. Вона всіляко намагається переконати росіян, що не допомагає українській армії.

Розв'язану Росією повномасштабну війну проти України Кароліна Куєк називає "ця ситуація". Каже, коли вона почалася, вирішила, що "я не буду на це звертати увагу".