Катастрофа у Броварах: нові фото і відео з місця, де загинуло керівництво МВС

Сьогодні у місті Бровари Київської області на дитсадок упав вертоліт. Загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Загалом загинуло 15 людей стано, станом на 12:28, повідомив президент Володимир Зеленський. Поранення отримали 26 осіб, повідомляли в МВС.

Кореспондентка Gazeta.ua перебуває у Броварах. Пропонуємо переглянути фотографії з місця трагедії.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Керівництво МВС летіло на гвинтокрилі у відрядження в одну з "гарячих" точок, повідомили в Офісі президента. У Повітряних силах ЗСУ додали, що про причини катастрофи наразі говорити зарано.

"Комісія розслідуватиме причини. Це не буде 1-2 дні, тому що дослідження авіакатастрофи займає певний час. Думаю, буде створена державна комісія, до якої увійдуть різні авіаційні фахівці. Вони дослідять причини того, що відбулося, та які фактори впливали на те, що вертоліт впав", заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

На борту вертольота перебували дев'ятеро людей, які загинули. Ще дев'ятьма жертвами трагедії стали діти та дорослі, які перебували у дитячому садку, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. Він попросив свідків катастрофи терміново звернутися до поліції та надати свідчення.