Коломойського розвеселив вирок судді щодо запобіжного заходу (фото)

Сьогодні, 9 травня, Печерський районний суд Києва постановив утримати бізнесмена Ігоря Коломойського під вартою без права на заставу. Фотограф Ян Доброносов опублікував фото з несподіваною реакцією бізнесмена, де він посміхається після оголошення запобіжного заходу.

У справі про замовне вбивство юриста Сергія Карпенка, Печерський районний суд Києва призначив Ігорю Коломойському утримання під вартою до 7 липня 2024 року, без можливості внесення застави.

Варто зазначити, що ув'язнення вплинуло на зовнішній вигляд Коломойського - він схуд, зморшки на його обличчі стали менш помітними, загалом він молодшим виглядає.

Нагадаємо, Ігорю Коломойському було повідомлено про підозру в організації замовного вбивства директора юридичної компанії. За даними слідства, він замовив вбивство з мотивів особистої помсти через невиконання вимог щодо анулювання рішень загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства.

Раніше повідомлялося, що у справі Ігоря Коломойського порушено три статті Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ), за що його критикує моніторингова місія IAC ISHR.

Експерти відзначають, що раніше було прийнято рішення про негайне проведення медичного обстеження Коломойського та надання йому лікування, проте ці вимоги не були виконані.