Кондратюк "розніс" Потапа і Ханумака

Телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк висловився про кліпи "Дика Дичка" Руслана Ханумака та "Волонтер" Потапа, які активно критикували у Мережі.

Кондратюк лаконічно назвав ці композиції дурнею. Про це він сказав в інтерв'ю Марині Машкіній.

"Це навіть не Сердючка. Данилко все зробив талановито. Якщо ця нова шароварщина витіснить всю схожу російську музику, то це буде круто. Ось цей кліп "Дика Дичка", це просто дурня. Він навіть Потапа переплюнув із "Волонтером", вважає Кондратюк.

На його думку, після кліпу "Дика Дичка" кліп Потапа не здається таким поганим.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Хоча Потап не знає нічого про волонтерів. Загалом, ганебна історія. Ось просто тупо, навіщо вони це зробили? Потап не попав у значення слова волонтер. Ми перед самою війною, 20 лютого, знімалися з Потапом в одному розважальному шоу. Він був ведучим, а я учасником. Я прийшов і кажу йому "привіт", а він крізь зуби "привіт". Знає, що я його критикував за те, що він знімав штани у Москві", розповів Кондратюк.

Продюсер також зазначив, що вибачив Максу Барських за поїздки до РФ, після того, як співак розірвав усі зв'язки з країною-агресором і пройшов військову підготовку.

"Я відверто погано говорю тільки про тих, хто є колаборантом. Мене попустили стосовно тих, хто їздив до Москви після 2014 року. Наприклад, я написав, що вибачаю Максу Барських поїздки до РФ. Це було на тій сторінці в Facebook, яку видалили. Це після того, як він записався у ЗСУ, хоча він не служить. Або його викликали по повістці, невідомо. До таких дійшло", сказав він.

Український телеведучий та шоумен Юрій Горбунов прокоментував скандали довкола свого кума репера та продюсера Потапа.

Висловився, зокрема, щодо його пісні "Волонтер", яка наробила багато галасу. Своєю позицією поділився в інтерв'ю "Слава+".