Кораблі РФ у тривожному очікуванні "Малюка" – Гуменюк

Російські кораблі у Чорному морі перебувають у тривожному очікуванні. Ворог намагається ховати їх за цивільними суднами.

Ракетоносіїв на чергуванні в морській акваторії немає, заявила в ефірі національного телемарафону 18 серпня керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк, передає Gazeta.ua. Корабельне угруповання Чорноморського флоту зосереджене вздовж напрямку від південно-східного узбережжя окупованого Криму до російського Новоросійська.

"Ховаються кораблі росіян за районом огляду цивільних суден, який створили штучно, щоб була буферна зона. В своїх пунктах базування вони також розтягнули бонові загородження, побоюючись, що може бути тривожно. Ракетоносіїв на чергуванні зараз немає. Очевидно, вони в пунктах базування. Споряжаються для виходу на рубежі пусків", йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Гуменюк порівняла вороже корабельне угрупування Чорноморського флоту РФ із вагітною жінкою:

"Вони в тривожному очікуванні "Малюка" постійно нервуються, в них перепади настрою. Їх захитує і трохи нудить".

Кримський міст 17 липня атакували експериментальним морським безпілотником, який отримав назву "Морський малюк" (Sea Baby). Цей дрон став результатом багатомісячної розробки, яка розпочалася одразу після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, заявив голова Служби безпеки України Василь Малюк.