Лахудра продажна: зрадниця Лорак ниє на росТБ про важке дитинство в Чернівцях

Співачка-зрадниця Ані Лорак виступає на росТБ як народна артистка України. У пропагандистському шоу "Ти супер", де беруть участь діти з прийомних та опікунських сімей, Лорак не забуває тиснути на жалість.

Співачка пригадала роки, коли жила в Чернівцях. Заявила, що росла в школі-інтернаті через те, що мати, яка розлучилися з чоловіком, не могла забезпечувати трьох дітей.

Розповіла, що тоді вона відчувала себе непотрібною.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Ми всі потребуємо любові. Коли в тебе ніхто не вірить, коли кажуть: "Ну, що ти там розмріялася? Яка співачка, яка артистка? Ти про що? Де ти, а де всі ці люди з телевізора?" А ти проста дівчинка, у якої немає заможних батьків, немає можливостей. Мені здається, важливо пам'ятати, що артист це перш за все характер. Тому успіху досягають ті люди, які виховують свій характер", видала Лорак у інтерв'ю пропагандистам.

@anilorak_forever666 #анилорак #рек #интервью ♬ оригинальный звук - anilorak_forever

За її словами, популярною вона стала завдяки вірі в Бога. Українці їй відповіли.

"Така розумна і в Бога вірить, а Україну зрадила і продалася за гроші ворогам. Ганьба", "Лахудра продажна", "Немає у тебе ніякого майбутнього", "Птах миру", писали в соцмережах.

Раніше Лорак захейтили за відвертий образ на шоу "Ти супер". Артистка одягла фіолетову сукню в підлогу з відвертими розрізами на грудях і високі напівпрозорі рукавички. Крім цього Лорак вкотре розкритикували через її мовчазну позицію щодо війни. До обговорення долучилися і росіяни, які писали, що Лорак хоче заробити в Москві, а потім віддати гроші на ЗСУ.