Луческу підтримав футболістів "Динамо", які відповіли фанам "Аріса" за антиукраїнський банер

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу після матчу кваліфікації Ліги конференцій з "Арісом" підтримав футболістів своєї команди, які відповіли фанам грецького клубу за банер проти "Азова", який вони вивісили в першому поєдинку.

Луческу зазначив, що він з розумінням ставиться до поведінки гравців "Динамо", які так відреагували на провокації вболівальників "Аріса". Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

"Ви бачили, які банери вивісили грецькі уболівальники під час першого матчу? Вони були спрямовані проти України. Я не міг зупинити наших гравців", сказав Луческу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Румунський фахівець додав, що ситуація стала для нього несподіванкою і він не підтримує такі вчинки у футболі, проте зазначив, що причиною стала саме поведінка фанатів "Аріса"

"Я не підтримую цього і вибачаюся, але ви повинні розуміти наших футболістів. Тому що вони бачили банери фанатів "Аріса" проти України, проти військових. Я, звичайно, не можу погодитися з деякими жестами", зазначив тренер.

Луческу сподівається, що такого більше не повториться у майбутньому.

"Я сам не очікував такого. Але реакція наших гравців стала наслідком того, як поводилися фанати "Аріса" підсумував Луческу.

10 серпня грецький "Аріс" приймав київське "Динамо" межах 3-го раунду кваліфікації Ліги конференцій.

На матчі вболівальники грецького клубу відзначилися ганебним вчинком.

Так, на перших хвилинах матчу грецькі фанати вивісили на трибуні банери з написами "Розгроміть нацистів Азова" та "Вибийте нацистів із футболу". Через деякий час банери було прибрано з трибун господарів поля.