Львівський бомонд під приводом збору для ЗСУ влаштував гучну вечірку

Вечірка в Львові для збору коштів на безпілотники

У Львові відбулась благодійна вечірка з метою збору коштів на закупівлю безпілотників для 80-ї Галицької десантно-штурмової бригади. Організувала захід глянцева редакція журналу "П'ємонт" відпочинковому комплексі Edem Resort Medical & SPA. Зібрані кошти становлять 115 тисяч гривень, на які купили 7 FPV-дронів FlyFish 7. Учасниками вечірки були бізнесмені, блогери та відомі львів'яни.

На відео з вечірки видно, що гості розважались на фуршеті, де влаштували показ вечірніх та народних костюмів. Виступали співаки Андрій Кіш, Наталка Карпа та гурт "Рандеву", а ведучим був шоумен Володимир Такудіс. Учасники заходу були враженими істинно львівським дрес-кодом та аксесуарами.

Витрати на вечірку

Марта Кавецька, одна з власниць журналу "П'ємонт", відмовилась відповідати на запитання щодо витрат на організацію вечора. Однак, журналісти дізнались, що оренда залу коштує 7 тисяч доларів США. Також у Edem Resort & Spa виявили, що вартість звуку і світла для концерту становить принаймні 200 тисяч гривень. Якщо припустити, що гонорари виконавців та вартість фуршету складають 450 тисяч гривень, загальні витрати на розваги можна прирівняти до коштів, які було б можливо витратити на закупівлю 60 дронів FPV.

Організатори відповіли на звинувачення, що вечірка стала лише приводом для розваги еліти, банальною пʼянкою. Вони заявили, що подія мала благодійний характер і кожен гість міг пожертвувати відповідно до своїх можливостей.