Мінісукні, відверті боді та ледь прикриті інтимні місця: найсміливіші образи Бейонсе

Сьогодні, 4 вересня, американська співачка, продюсерка, танцівниця і дизайнерка Бейонсе відзначає 42-річчя.

Gazeta.ua зібрала найсміливіші образи артистки й розповідає цікаві факти з кар'єри сьогоднішньої іменинниці.

У червні 2003-го Бейонсе випустила дебютний сольний альбом Dangerously in Love. Він став одним з найуспішніших альбомів року, що очолювали верхівки чартів Америки та Великої Британії. До нього увійшли сингли Crazy in Love та Baby Boy. Альбом приніс артистці п'ять нагород Греммі в 2004 році.

Альбом Lemonade, який вийшов у 2006-му став найбільш визнаним студійним альбомом у кар'єрі Бейонсе. Номінований на 9 премій Греммі, включаючи "Альбом року", "Запис року" та "Пісню року". Переміг у номінації "Найкраще музичне відео". Візуал альбому отримав 11 номінацій на церемонії MTV Video Music Award 2016.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

2020 року Бейонсе стала другою в історії виконавицею (після Мераї Кері), яка лідирувала зі своїми хітами чотири десятиліття поспіль: у 1990, 2000, 2010 і 2020 роках. Це сталося після участі в записі реміксу синглу Savage співачки Megan Thee Stallion, який досяг першого місця в хіт-параді Billboard Hot 100.

29 серпня 2009 року Бейонсе виступала з концертом на стадіоні "Донбас Арена".

Після початку повномасштабного вторгнення РФ зірка підтримала Україну. Вона неодноразово одягала образи від українських дизайнерів.

Під час її Renaissance World Tour в Лас-Вегасі Бейонсе виступила в костюмі-трансформері від Івана Фролова. Образ, який створили в Києві, складався з металевої сукні довжини міні. Верхня частина вбрання трансформувалася у прозоре боді з вишитим серцем.

У січні цього року на концерті в Дубаї, Бейонсе також виступила в образі від Фролова. Тоді дизайнер створив для артистки рожеву напівпрозору сукню з металевими вставками на грудях.