Не обійшлося без магії: Огнєвіч показала, як святкує своє 37-річчя в Карпатах

У четвер, 12 січня, українська виконавиця Злата Огнєвіч святкує день народження.

Артистці виповнилося 37 років. Цей святковий день вона вирішила провести в Карпатах. В Instagram Злата поділилася фото та відео, на яких показала, що зараз перебуває в Буковелі.

Там артистка більше занурилася в українську історію, приміряла традиційний костюм гуцулки. І, звісно не обійшлося без стародавньої української магії.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Огнєвіч також потішила місцевих жителів своїм співом української колискової.

"Я не хочу квітів чи коштовних подарунків, я хочу допомогти людям, які постраждали від ворожого ракетного удару напередодні Нового Року та залишилися сам на сам з бідою. Нещодавно ми розбирали завали на Протасовому Яру. 10 сімей зазнали пошкоджень будівель, деякі залишися без даху над головою, їм потрібні будівельні матеріали, меблі, техніка. У людей не залишилося нічого… Давайте разом допоможемо постраждалим, які залишилися без даху над головою", звернулася до прихильників співачка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Співачка Злата Огнєвіч неодноразово відправлялася у зону бойових дій, де є постійна небезпека і виступала перед українськими військовими.

Під час одного з концертів в Донецькій області вона почула вибухи. Тоді неподалік впала касетна бомба, написала вона в Instagram.

Зірка почула вибух. Виключилося світло, але виконавці продовжили співати під гитару.