Нові штрихи до теми про Ірину Фаріон

Цікаво спостерігати за людьми, які довгий час є українцями. Вони використовують мову, вважаються інтелектуалами та навіть пишуть про Україну. Але з'являється якийсь Фаріон і стає причиною роздратування, ненависті і презирства до всього, що має українську суть!

Це вже не просто проблема окремих осіб або прізвищ. Тут справа у глибинній особистій позиції і світогляді.

Щоб бути справжнім українцем, не вистачить просто любити страви та символи. Треба полюбити народний побут, епос, поезію і пісню, відчувати українську душу та бачити світ очима українця. Якщо цього не вистачає, то людина втратила свою українську сутність або стала жертвою історичних обставин.

Під час війни з'являється розуміння, що ти несеш у собі менталітет ворога своєї країни. Деякі українці навіть розглядаються як такі ненависні, що здається, самі би їх розстрілювали!

На жаль, це хвороба, яка зараз заражає багатьох наших співвітчизників. І я розумію її суть. Один знайомий лікар розповідав, що при лікуванні венеричної хвороби потрібно зробити ін'єкцію гоновакцини, яка погіршить хворобу, перейдуть в активну стадію.

Так от Ірина Фаріон є цією вакциною, яка вколола всіх потенційно хворих. А далі кожен вирішує, чи лікуватись або поширювати цю хворобу. Але за свідоме зараження інших треба нести відповідальність!

Ну і на завершення трохи філософії і політики. Люди, які розуміють категоріальні поняття форми і змісту, розрізняють їх одне від одного. Форма подачі Ірини Фаріон може бути грубою або провокативною, але змісту немає претензій, якщо ви думаєте і відчуваєте як багато генетичних українців.

Нагадую, що життя не чорно-біле. Існують кольори!

Читайте також:

  • Поверніть Фаріон
  • Фаріон – у міністри освіти! Корчинський закликав українців повстати «проти колаборантів»
  • Справа Фаріон. Нові політичні реалії
  • Операція «Буратіно». Чому арешт Дубінського – це вибачення перед Байденом