Окупанти завдали ударів по Харкову

Удар по Харкову: ракети російських загарбників

3 січня ввечері Харків знову потрапив під ракетний обстріл з боку російських загарбників. Про це повідомили місцеві чиновники та військові.

Харків знову під ракетним обстрілом

Одне вибухове підривне пристрій прогримів у Харкові, повідомив голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов. Він також зауважив, що окупанти продовжують наносити удари.

Місцеві Telegram-канали повідомляють про щонайменше два вибухи в місті.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що ракетний удар наносять з території Білгородської області, ймовірно, з використанням зенітно-ракетної комплексу С-300.

Нагадаємо, вечором 2 січня російською ракетою була поранена школа в районі Основ'янського. Частина будівлі розрушена, на місці вибуху виникла діра, заповнена водою. Крім того, пошкоджено вікна в трьох приватних будинках поруч. Ймовірно, ракетний удар також пошкодив водопровідну мережу.

Ця ракетна агресія сталася на 679-й день повномасштабної війни Росії проти України. За цей час ворог здійснив 6 ракетних та 42 авіаційних удари, а також здійснив 18 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та мирних населених пунктах.