Партія «За майбутнє» змінила свого керівника

За даними аналітичної системи Youcontrol, Народний депутат Ігор Палиця більше не є головою партії "За майбутнє". Ці обов'язки тепер виконує нардеп Тарас Батенко, який також є головою депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді IX скликання.

Тарас Батенко пояснив, що зміна керівника партії сталася через те, що Ігор Палиця зайняв віддалену позицію в політиці і зараз знаходиться в Україні. Втім, він залишається членом партії "За майбутнє".

Деякі парламентарі повідомили, що з початку війни Ігор Палиця майже не брав участі у засіданнях Верховної Ради. У вересні 2023 року голова Ради Руслан Стефанчук заявив, що Палиця входить до списку політиків, яким не виплачується заробітна плата через систематичні прогули засідань.

Зазначимо, що Ігор Палиця очолював партію "За майбутнє" з червня 2020 року. Раніше ця партія мала назву "Україна майбутнього", але була перейменована в "За майбутнє" у жовтні 2019 року.

Варто відзначити, що Ігор Палиця є довгостроковим партнером та співробітником Ігоря Коломойського і має запасне проживання на Рів'єрі в Каннах.