Поліцейські Одещини дві години шукали дворічного хлопчика у лісі (фото)

В Одеській області поліцейський за дві години розшукали в лісі зниклого дворічного хлопчика.

Як повідомляється на сайті Національної поліції, для пошуків дитини був задіяний особовий склад територіальних підрозділів поліції та рятувальників, приєдналися до них і місцеві жителі та мисливці.

"Малюка знайшли на відстані близько кілометра від будинку в лісі. Він був трохи наляканий, але, на щастя, не постраждав і не отримав переохолодження. Пошукова операція тривала протягом двох годин", - йдеться в повідомленні.

За даними Нацполіції, повідомлення про зникнення дворічного Валерчика надійшло до правоохоронних органів близько шістнадцятої години. Мати дитини пояснила: поки займалася справами, син зник.

Пошукова операція тривала протягом двох годин. Були оглянуті господарські будівлі на території домоволодіння, оскільки будинок розташований впритул до лісового масиву, прочісували і його, намагаючись розшукати хлопчика до настання темряви.

«Малюка знайшли на відстані близько кілометра від оселі. Він був трохи наляканий, але, на щастя, не постраждав і не зазнав переохолодження. Поліцейські вдячні всім громадянам, які допомагали у пошуках дитини», - прокоментував подію т.в.о. начальника сектору поліцейської діяльності №2 Вадим Левицький.