Головна

Президент Федерації спортивної боротьби заявив, що українці є фашистами

Президент ФСБ заявив, що українці фашисти

Президент Федерації спортивної боротьби Росії висловив непристойні заяви про Україну

Михайло Маміашвілі, глава Федерації спортивної боротьби Росії, викликав шквал обурення своїми висловлюваннями про Україну. Під час розмови з представниками скандинавських ЗМІ, він вимкнув камери і заявив, що українців вважає фашистами. Крім того, Маміашвілі заявив, що російських дітей потрібно захищати від Фінляндії, оскільки основною проблемою країни є права трансгендерів.

Раніше Маміашвілі заявляв, що Федерація спортивної боротьби Росії повністю підтримує політику президента Росії. Він також зазначив, що російські борці розглядають можливість участі в Олімпійських іграх, щоб продемонструвати силу Росії незважаючи на обмеження та санкції. Таким чином, Маміашвілі підтвердив свою підтримку Кремля.

Варто відзначити, що Маміашвілі є членом виконкому Міжнародної федерації спортивної боротьби (UWW).

Нагадаємо, що президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт, виконуючий обов'язки Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний та президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко написали спільний лист до Міжнародного олімпійського комітету щодо участі російських і білоруських борців на Олімпіаді, які відкрито підтримують війну.

Читайте також: