Путін перестав ховати доньок – що про них відомо

Путін перестав ховати доньок – що про них відомо

Доньки президента-диктатора Росії з'явилися на публіці

Марія Воронцова та Катерина Тихонова, доньки президента-диктатора Росії Володимира Путіна, рідко виступають перед журналістами, але цього тижня вони взяли участь у панелях на Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

За словами журналістів, такий крок може свідчити про готовність доньок до політичної кар'єри, що є типовою практикою для російської еліти.

Варто зазначити, що Путін ніколи не демонстрував своїх дітей публічно. Він також ніколи не підтверджував їхні імена. Відомо, що Марія Воронцова і Катерина Тихонова є дочками Путіна від його колишньої дружини Людмили, з якою вони розлучилися у 2013 році після 30-річного шлюбу.

Наголошено, що Тихонова потрапила під санкції США та Великобританії через свою роботу на підтримку російського Міністерства оборони. Вона виступала на форумі як генеральний директор Національного фонду інтелектуального розвитку.

Марія Воронцова, лікарка-ендокринологиня, яка також попала під санкції, розповідала про інновації в біотехнологіях і біовиробництві.

Є припущення, що частина статків Путіна може бути прихована на банківських рахунках його родичів. Антикорупційний фонд Олексія Навального дійшов висновку, що Воронцова заробила понад 10 мільйонів доларів у період з 2019 по 2022 рік як співробітниця медичної компанії.

Правда, сам Путін раніше заявляв, що його доньки не займаються політикою і живуть звичайним життям.

Також спливають інформації про особисте життя доньок. Зокрема, Марія Воронцова вийшла заміж за нідерландського бізнесмена й мала стосунки з артистом російського балету Ігорем Зеленським. Катерина Тихонова, у свою чергу, пов'язували зі стосунками з Кирилом Шамаловим та володінням багатомільйонної вілли в Біарріці, Франція.

Саме на форумі було помітно, що Путін незвичайно пофарбував свої брови, що викликало широку глузоту.

Читайте також: