Ракети, дрони та артилерію скерували на Дніпропетровську область: відомі наслідки атаки

У ніч на 2 січна російські окупанти вкотре атакували Дніпропетровську область. Поцілили ракетами, дронами-камікадзе та важкою артилерією.

Українські оборонці знищили всі чотири повітряні цілі противника. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Наші оборонці неба з повітряного командування "Схід" не дали ворогу шансів. Відмінусували ракету Х-59МК2 та три дрони-камікадзе, які йшли руйнувати нашу енергетичну інфраструктуру. "Шахеди" збили у Дніпровському та Кам'янському районах, ракету на підході до Дніпра", уточнив Резніченко.

За його даними, у Кам'янському районі уламки збитого боєприпасу впали на приватне підприємство. Сталося займання. Пожежу вогнеборці уже загасили.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Нікопольський район росіяни обстріляли з важкої артилерії.

"Чотири рази ударили по Нікополю та Марганцю. У міста прилетіли понад 20 ворожих снарядів. Пошкоджена база відпочинку. Деталі атак ще уточнюються. Всюди минулося без постраждалих", додав голова ОВА.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула без надзвичайних ситуацій.

У ніч на 2 січня російські терористи атакували Київ і область іранськими дронами. Роботу сил ППО кияни чули на лівому та правому березі столиці. У Деснянському районі поранення отримав 19-річний хлопець.

За час повітряної тривоги над столицею було збито 20 повітряних цілей. Це попередня інформації.

Унаслідок нічного обстрілу столиці були пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури. У місті почались аварійні відключення електроенергії.

Моніторингові українські групи повідомляли також, що на Київщині попередньо є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури.