Росія таки звинуватила в теракті в "Крокусі" Україну: у СБУ відповіли на маячню Кремля

Росія звинувачує Україну в теракті в "Крокус Сіті Холлі"

У неділю, 31 березня, Росія офіційно звинуватила Україну в теракті в "Крокус Сіті Холлі" та вимагала заарештувати голову СБУ Василя Малюка. У СБУ вже відреагували на це.

Про це повідомляє "Хвиля" з посиланням на 24 канал.

У Кремлі продовжують наполягати на вині України у теракті у "Крокус Сіті Холлі" незважаючи на те, що відповідальність за стрілянину на себе взяли бойовики ІДІЛ.

Реакція СБУ

У прес-службі СБУ швидко відреагували на звинувачення терористичної держави та нагадали, хто є справжнім злочинцем.

МЗС Росії забувають, що саме Володимира Путіна оголошено в міжнародний розшук та саме на нього чекають у Гаазькому трибуналі за викрадання українських дітей. Це вони зазначили в СБУ, наголошуючи на цинізмі з боку самої країни-терориста.

"Ми пам'ятаємо кожного загиблого українця і зробимо все, щоб ворог отримав справедливу відплату", - зазначають у СБУ.

Служба безпеки України вважає слова МЗС Росії нікчемними та наголошує, що Росія може зробити лише одну заяву - оголосити про свою поразку у війні та виведення окупаційних військ з української землі.

"СБУ разом із побратимами з Сил оборони та безпеки робить все можливе, щоб прискорити цей час. І наближає Перемогу України щодня!" - наголошують у СБУ.

Кількість жертв теракту в Підмосков'ї зросла до 137. Росія знала про підготовку теракту в "Крокусі" щонайменше з 15 лютого.