Росія з новою силою вгатила по Дніпропетровщині: що відомо

Дніпропетровщину в ніч проти 27 грудня знову нещадно обстріляли окупанти.

Ворог п'ять разів ударив по Нікопольщині з "Градів" та важкої артилерії, повідомив у вівторок зранку голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Тиша тривала недовго. 40 ворожих снарядів прилетіли у три громади: Нікопольську, Червоногригорівську та Марганецьку. Люди вціліли. У Нікополі понівечені кілька приватних будинків і кілька господарських споруд. Побита лінія електропередач", ідеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У Червоногригорівській громаді російські снаряди пошкодили шість приватних будинків, два газогони та електромережу. Зачепили й парники та магазин.

"У Марганецькій громаді наслідки нічних ударiв ще з'ясовують. У решті районів тривога сповіщала про небезпеку, але минулося без атак. На цю хвилину там спокійно", додав Резніченко.

Ніч проти 26 грудня була тихою в усіх районах Дніпропетровщини. Минула без тривог і атак. Це третя тиха ніч за 5,5 місяців, відтоді як росіяни почали обстрілювати Нікопольщину.

Дніпропетровщину в ніч на 24 грудня обстріляли російські терористи. Понад 60 снарядів скерували росіяни цієї ночі на Нікопольський район. Обстріляли з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії три громади.