Росіяни атакують на двох напрямках і накривають вогнем міста і села України

Російські загарбники не полишають спроб повністю захопити Донецьку область.

Окупанти ведуть наступальні дії на Бахмутському і Авдіївському та намагається покращити тактичне положення на Куп'янському і Лиманському напрямках. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському обороняються. Про це у неділю, 15 січня, повідомив Генштаб ЗСУ.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено.

Визначені підрозділи збройних сил республіки Білорусь та Російської Федерації продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Водночас мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Сопич, Вовківка та Кіндратівка Сумської області та Стариця, Гур'їв Козачок, Бударки, Вовчанськ, Стрілеча, Тернова, Хатнє і Тополі на Харківщині", йдеться у повідомленні.

На Куп'янському та Лиманському напрямках ворог обстріляв райони понад 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку обстріляно позиції наших військ в районах понад 20 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку під вогонь окупантів потрапили Георгіївка, Веселе, Авдіївка, Мар'їнка, Водяне та Новомихайлівка на Донеччині.

На Новопавлівському напрямку обстріляно Вугледар, Пречистівку та Микільські Дачі.

На Запорізькому напрямку ворог завдав вогневого ураження по районах понад 20 населених пунктів.

У неділю, 15 січня, російські окупанти вкотре обстріляли Херсон.

Ворожі снаряди влучили у приміщення, де працюють представники Червоного Хреста. Про це повідомив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко в Telegram.

Також терористи поцілили в центр реабілітації дітей з інвалідністю, студентський гуртожиток та об'єкт критичної інфраструктури. Вже відомо про 7 поранених через російські обстріли Херсона,один з них у важкому стані.